Vaste kortingen

Groepsboekingen

€ 30,00 Korting per accommodatie

Samen met vrienden of familie op vakantie gaan, kent alleen maar voordelen. De kinderen hebben de tijd van hun leven met hun vriendjes, de bbq-avonden hoeft u niet alleen te organiseren en als opa en oma mee zijn, willen zij vast wel een keer op de kids passen. Kunnen pap en mam lekker een keertje met zijn tweetjes op stap, zonder dat jullie de kids op sleeptouw hoeven te nemen.

Boekt u 3 of meer accommodaties? Dan krijgt u € 30,- korting per accommodatie! 

Neem contact op met het call center via het nummer +31 (0)10 - 800 7375 om te boeken.

Vaste Klanten Korting

5% Vaste Klanten Korting

Bent u al een keer eerder met Canvas Holidays op vakantie gegaan? Dan krijgt u 5% vaste klanten korting op uw vakantie met Myclub!

Als u lid wordt van Myclub en in het verleden bij ons een vakantie heeft geboekt, wordt de korting automatisch toegepast. Je maakt dan gelijk kans op leuke prijzen, zoals het terugwinnen van het bedrag van de door jouw geboekte vakantie. 

Klik hier voor meer informatie over Myclub en om lid te worden (het is makkelijk én gratis).

1) De Myclub 5% loyaliteitskorting komt bovenop andere kortingen en is geldig vanaf een tweede boeking. 
2) Geldig op een verblijf van 7 nachten of langer. *Deze korting is niet geldig op de campings Pra’delle Torri, Playa Montroig, Sirene, Airotel Oleron, Calypso, Cote d'Argent, Frejus, Front de Mer, Ideal, Mar I Sol, Palace, Port de Plaisance, Soleil en Soleil de la Mediterranee en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen.