Visvakanties in Europa

Visvakanties in Europa


Wie houdt van vissen kan zijn hengel gewoon meenemen op vakantie bij Canvas Holidays. Een aantal campings ligt op het terrein van historische landhuizen en landgoederen met grote vijvers en meren gevuld met vis. Andere campings liggen in de buurt van een meer of rivier waar u prima kunt vissen. Het is voor liefhebbers van de hengelsport dé perfecte combinatie – kamperen in een mooie omgeving en een ontspannen visvakantie.

Enkele campings hebben hengels te huur, bij andere campings moet u uw eigen materiaal om voor uw visvakantie meenemen. Omdat de accommodaties bij Canvas Holidays van alle gemakken zijn voorzien, houdt u genoeg ruimte in uw auto over voor uw complete visuitrusting.

Hieronder vindt u een aantal door ons geselecteerde campings waar u voor visvakanties.

Camping la Croix du Vieux Pont, Parijs
Op slechts een uur rijden van Parijs ligt deze camping, ideaal voor een korte vakantie, een overnachting op doorreis of een visvakantie. Geniet van de rust langs de waterkant met uitzicht op het naastgelegen kasteel. Er zijn twee meren om te vissen en te watersporten, en een klein meer met een zandstrand.

Let op: vanaf 2014 zijn er aangepaste visregelementen. Zo is 's nachts vissen bijvoorbeeld niet meer toegestaan. Lees hier de aangepaste visregelementen.

Camping les Etangs Fleuris, Parijs
Op 65 km van Parijs en 25 minuten van Disneyland®Parijs is deze camping ideaal als overnachtingscamping. De kleine visvijvers zijn goed gevuld met karper, forel en zeelt en een visvergunning kost slechts een paar euro voor een halve dag.

Camping le Châtelet, Noord Bretagne
Een kleine camping met een adembenemend uitzicht en een mooi meertje voor het karpervissen (breng uw eigen visuitrusting mee). Ook een goede keuze als overnachtingscamping.

Camping la Garangeoire, Vendée
Twee visvijvers overvol met karper, snoek, zeelt, voorn en rietvoorn. Er is geen visvergunning nodig en de visuitrusting kan worden gehuurd bij de receptie.

Les Alicourts Resort, Loire
Een landelijke plek aan de oevers van een groot en prachtig meer, waarvan een deel is gereserveerd voor vissers. Breng uw eigen visuitrusting mee. Een goede plek om te overnachten als u onderweg bent naar de Vendée en Zuid-West Frankrijk.

Domaine de Chalain, Jura
Deze levendige camping met een prachtig zwemparadijs ligt naast een groot meer. Visvergunningen voor een dag zijn verkrijgbaar op de camping.

Om uw ideale camping voor een visvakantie te vinden, kunt u gebruik maken van onze interactieve zoekfilters. Of bel voor meer informatie of reserveringen met onze deskundige reserveringsmedewerkers 0900-8824 (€ 1,- per minuut).