Campings combineren

Campings combineren


Wist u dat u bij Canvas Holidays ook meerdere campings kunt combineren? Het maakt niet uit hoeveel campings u combineert of hoe lang u blijft – zolang u maar minimaal 3 nachten op elk van deze campings verblijft. U kunt bovendien verschillende accommodaties boeken. Zo kunt u zelf een afwisselende vakantie samenstellen.

Maar het is ook mogelijk om, als u langer op één camping die verder weg ligt wilt blijven, een overnachting te boeken op onze geselecteerde overnachtingscampings. Dat maakt uw reis wel zo ontspannen.

Het is de ideale manier om meer bestemmingen te ontdekken en verschillende campings te proberen. Combineer een stedentrip met een strandvakantie, actief zijn in de natuur met een bezoek aan een pretpark of juist cultuur. Wat dacht u van een week aan het strand en vervolgens een week naar het binnenland om te gaan kanoën?  De mogelijkheden zijn eindeloos!

Houdt u er wel rekening mee dat het boeken van een combinatievakantie online niet mogelijk is. Neem hiervoor contact op met onze deskundige reserveringsmedewerkers via 070-775555.