Strandvakanties

Strandvakanties

Strandvakantie in Europa

Als u van een strandvakantie houdt, bent u bij Canvas Holidays aan het juiste adres. In ons aanbod vindt u campings vlakbij of direct aan het strand van de populaire kusten in Europa. Of u nu op zoek bent naar een uitgestrekt zandstrand, een ultieme surfervaring of een beschutte baai tussen de indrukwekkende rotsen, u vindt zeker uw perfecte strandvakantie!

De beste strandbestemmingen

Bij een strandvakantie denkt u waarschijnlijk als eerste aan onze campings aan de Côte d'Azur of in de Zuid-Franse Languedoc. Of aan de prachtige stranden langs de Adriatische kust in Italië of de zonovergoten Costa's in Spanje.

Maar wij hebben meer geweldige strandbestemmingen voor u. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige kust van Picardië, Normandië, Bretagne, Royan en Vendée, ideale bestemmingen voor gezinnen die niet al te ver willen rijden. De stranden in de Vendee lopen langzaam af in zee en zijn zeer geschikt voor een strandvakantie met jonge kinderen.

Campingtips voor een heerlijke strandvakantie

Hieronder vindt u een aantal campingtips voor een strandvakantie – allemaal met directe toegang tot het strand.

Camping de l'Atlantique (Bretagne, Frankrijk)
Een heerlijke camping voor gezinnen, met een groot waterpark. Een mooi pad langs pijnbomen leidt u naar het lange zandstrand.

Camping Le Vieux Port (Les Landes, Zuidwest Frankrijk)
De camping ligt in een omgeving met veel mooi zandstranden, vlak bij de Spaanse grens. De hoge golven van de Atlantische oceaan zijn ideaal voor wie van surfen houdt. Als u jongere kinderen heeft, is het strand aan de meertjes in de buurt een goed alternatief. 

Camping Lanterna, Porec (Istrië, Kroatië)
Het lange kiezelstrand dat langs de camping slingert biedt toegang tot mooie baaien en een kristalheldere zee. Er zijn veel watersportmogelijkheden. Ook op de camping is van alles te beleven, van sport tot een levendig entertainment programma.  

Om uw ideale strandvakantie te vinden, kunt u gebruik maken van onze interactieve zoekfilters. Of bel voor meer informatie of reserveringen met onze deskundige reserveringsmedewerkers.