Uw hond meenemen

Uw hond meenemen

Uw hond meenemen naar uw camping


Wilt u graag uw hond meenemen op vakantie? Dat kan bij Canvas Holidays.

Op diverse campings zijn huisdieren toegestaan. Bij Canvas Holidays zijn honden welkom als u verblijft in onze bungalowtent, maar ze zijn niet toegestaan in onze stacaravans.

Of een hond is toegestaan vindt u bij elke camping onder “faciliteiten en activiteiten”. U kunt ook onze zoekfilters gebruiken om de campings te vinden waar honden zijn toegestaan.

Voor het welzijn van uw hond is het niet toegestaan honden ’s nachts in de auto te laten. Houdt u ook rekening met de lokale wetgeving in verband met het reizen met een huisdier.

Hier is uw hond welkom

Hieronder volgt een overzicht met alle hondvriendelijke campings. Indien beschikbaar worden ook de stranden die toegankelijk of beperkt toegankelijk zijn voor honden in dit overzicht getoond.

Frankrijk:


Spanje:

Duitsland:

Zwitserland:

Let op de speciale voorschriften voor uw hond die per land kunnen verschillen, denk hierbij aan vaccinatie eisen, het verplicht dragen van een halsband etc.

De informatie over de stranden waar huisdieren welkom zijn, kunnen op elk moment wijzigen. Neem voor meer informatie contact op met de plaatselijke VVV, om alles te weten te komen over de nieuwste reglementen.