Vakantie met kinderen

Vakantie met kinderen

Campings voor gezinnen

Kinderen en kamperen is een ideale combinatie. In een mum van tijd maken ze vakantievriendjes en verkennen ze samen de camping. Wordt het eerst tafeltennissen of meteen plonzen in het zwembaden en van de glijbaan roetsjen?

Een luxe campingvakantie met baby of peuter is ook ideaal. Uw volgt uw eigen ritme op de camping en geniet van de uitstekende faciliteiten.

Canvas Holidays heeft al 50 jaar ervaring in het bieden van de leuke gezinsvakanties! Met onze handige zoekfilters vindt u zo de camping die bij u past.


Ideale gezinsvakanties

Of u nu op zoek bent naar een actieve vakantie of juist een vakantie om vooral te ontspannen, Canvas Holidays biedt u alle mogelijkheden.

  • Campings voor baby's en peutersBekijk de speciaal geselecteerde campings voor gezinnen met baby's en peuters. Met gratis voorzieningen en handige extra's.
  • Campings voor kinderen van 4-11 jaarBekijk campingtips voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Van spannende zwembaden tot leuke animatie - er is van alles te beleven!
  • Campings voor tienersOp zoek naar een leuke camping voor uw tiener? Bekijk onze campings met uitgebreide faciliteiten, mooie zwembaden en veel te doen voor tieners.
  • Speciaal ActiviteitenprogrammaOp diverse campings bieden wij FamilyExtra een geweldig activiteitenprogramma voor kinderen van alle leeftijden en hun ouders!
  • Campings bij pretparkenDiverse campings liggen bij de leukste pretparken in Europa. Van Duinrell tot Disneyland - onze campings zijn een ideale uitvalsbasis.