Vakantie met tieners

Vakantie met tieners

Een luxe campingvakantie: ideaal met tieners

Ook voor tieners is een kampeervakantie heerlijk. Vakantievrienden zijn snel gemaakt, ongeacht de nationaliteit, en er valt van alles te beleven.
Op de camping worden vaak leuke activiteiten georganiseerd zoals windsurfen, kanoën, jetskiën, sportwedstrijden en filmavonden. Wie niet zo actief is, kan in en om het zwembad luieren. In het hoogseizoen is er ’s avonds op de meeste campings entertainment, zoals een disco of shows.
En met internet of WiFi op de meeste campings, kunnen ze ook hun vrienden thuis op de hoogte houden van hun vakantie.


Vind uw ideale camping

De beste campings voor tieners zijn meestal groot en levendig, met veel faciliteiten en activiteiten, vooral in de zomervakantie.

Met onze handige zoekfilters vindt u snel de camping die past bij uw gezinsgrootte en wensen. Filter bijvoorbeeld op type camping zoals 'Ideaal voor tieners' of 'levendig' of zoek op beschibare activiteiten zoals 'watersporten' of 'voetbal'.


Speciaal voor tieners: FamilyExtra


Op onze 10 FamilyExtra campings organiseren wij speciaal voor 12 tot 18-jarigen superleuke activiteiten. Hier maken tieners kennis met hun leeftijdgenoten en genieten ze van hun vrije tijd.
Sommige activiteiten vinden plaats in en rond het water, zoals kanoën, snorkelen en vlotten bouwen. Op andere momenten op het sportveld met teamsporten zoals Aeroball, een unieke sport waarin trampoline springen en volleybal worden gecombineerd.

Bekijk onze FamilyExtra campings

Campings met spetterende zwembaden

Een leuk zwembad staat garant voor urenlange waterpret. Het is ook de plek om te ontspannen en te luieren.

Bekijk hier onze top 10 van campings met bijzondere zwembaden. Dit is slechts een greep uit ons aanbod want ook op andere campings zullen uw kinderen veel waterpret beleven.

U kunt ook gebruik van onze zoekfilters en bijvoorbeeld filteren op 'waterglijbanen'.