Verzekeringen

Goed verzekerd op vakantie!

Hoewel u er waarschijnlijk liever niet bij stilstaat dat er voor of tijdens de vakantie iets kan gebeuren waardoor u de vakantie geheel of gedeeltelijk moet annuleren, is het wel verstandig om u goed te verzekeren. Zo kunt u met een gerust gevoel op vakantie en kom je niet voor financiële verrassingen te staan.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan is het fijn te weten dat u hiervoor verzekerd bent. U kunt een annuleringsverzekering eenvoudig tijdens het maken van de boeking afsluiten. Onze verzekering is ondergebracht bij Europeesche verzekeringen, specialist in de reisbranche.

Meer informatie over deze verzekering vindt u hieronder.


Annuleringsverzekering

Een vakantie boekt u vaak ruim op tijd, maar een ongeluk zit helaas in een klein hoekje. Met de kortlopende annuleringsverzekering heeft dit financieel gelukkig geen consequenties.

Zelfs als u tijdens uw verblijf eerder naar huis moet, worden de ongebruikte vakantiedagen volledig vergoed, en bij een onvrijwillig ontslag bent u ook verzekerd. Dat is nog eens een zeker idee!

Waarnemer

Als u wilt, kunt u ook een (zaak)waarnemer meeverzekeren. Dat kan de persoon zijn die uw taken op het werk waarneemt. Of de persoon die altijd op het huis of huisdier past terwijl u op reis bent. Als de waarnemer iets overkomt, kunt u uw reis annuleren of vroegtijdig afbreken. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

Polisvoorwaarden en schadeformulier:

Wij raden u aan de polisvoorwaarden te lezen zodat u van tevoren weet wat wel en niet gedekt wordt.


Polisvoorwaarden en schadeformulier:


Overzicht dekking & premie & korting

Kijk hier voor de premies en de dekking van de verschillende verzekeringenPremieDekking
Kortlopende Annuleringsverzekering
5,5% van totale reissom***
zie dekkingsoverzicht in voorwaarden
Uitbreiding: Waarnemer*
1% van totale reissom***
zie dekkingsoverzicht in voorwaarden

Aanvullende kosten:

  • Poliskosten: € 3,50
  • Assurantiebelasting: 21% over premie van verzekering(en) + poliskosten (alleen premie reisverzekering is inclusief assurantiebelasting)


Belangrijk:
* Kinderen tot en met 4 jaar zijn gratis    

** Bij meerdere verzekeringen gelden eenmalig poliskosten  

***De getoonde prijzen zijn onderhevig aan veranderingen veroorzaakt door wijzigigingen in de wet of andere oorzaken. 

 

p.p.p.d.: per persoon per dag