Ontdek Canvas Holidays

Uw campingvakantie bij Canvas Holidays

Canvas Holidays doet er alles aan u een zorgeloze campingvakantie te bezorgen. U geniet van de vrijheid van kamperen en bent van alle gemakken voorzien.

Bij Canvas Holidays bent u zeker van:

  • Een betrouwbare organisatie met 50 jaar ervaring
  • De beste campings op de mooiste plekjes in Europa
  • Ruime keuze uit luxe accommodaties
  • Geen vaste aankomst- en vertrekdagen & flexibele vakantieduur
  • Eigen Canvas campingmedewerkers
  • Gratis activiteitenprogramma en gratis extra's voor kinderen
  • Geen borg en schoonmaakkosten


De zekerheid van een betrouwbare organisatie

Uw vakantie is bij ons in goede handen. Canvas Holidays is al bijna 50 jaar specialist in het aanbieden van campingvakanties. 

De beste campings

Bij Canvas Holidays heeft u keuze uit bijna 90 campings, ieder met zijn eigen kenmerken en charme. Op de campingpagina’s vindt u informatie over de voorzieningen zoals zwembaden, sport en spel, maar ook of er een supermarkt, bar of restaurant op de campings is. Vind hier uw ideale camping.

Ruime keuze uit de beste accommodaties

Bij Canvas Holidays heeft u een ruime keuze uit compleet ingerichte accommodaties op de beste campings. U kunt kiezen uit onze ruime bungalowtent, de Safaritent Deluxe, een van de vele typen stacaravans of luxe chalets. Er is een geschikte accommodatie voor elke gezinssamenstelling.

Eigen campingmedewerkers

Op de meeste campings wordt u bij aankomst welkom geheten door onze couriers. De couriers spreken Engels en sommige ook Nederlands. Ze brengen u naar uw accommodatie en zijn uw aanspreekpunt tijdens uw vakantie. Heeft u vragen of opmerkingen, laat het weten! Op de campings zonder couriers kunt u altijd terecht bij de vriendelijke campingmedewerkers.

Flexibel uw vakantie plannen

Bij Canvas Holidays bent u niet gebonden aan vaste aankomst- en vertrekdagen. Die bepaalt u namelijk helemaal zelf, ook in het hoogseizoen! Het minimum aantal nachten is drie. Zo kunt u heel flexibel uw vakantie plannen, zoals u dat het beste uitkomt.

Uniek en gratis activiteitenprogramma

Op verschillende campings organiseren we het unieke Canvas FamilyExtra programma. Er worden leuke en bijzondere activiteiten aangeboden voor kinderen van alle leeftijden en zelfs voor het hele gezin. Het programma staat onder leiding van een gespecialiseerde organisatie In2Action, die dit speciaal voor ons heeft opgesteld en ook uitvoert.

Extra's voor baby's en peuters

Voor gezinnen met baby’s en peuters hebben we campings geselecteerd die speciaal worden aanbevolen voor een vakantie met jonge kinderen. Deze Mini-Campers campings zijn extra kindvriendelijk en Canvas Holidays biedt hier handige en gratis extra’s als een buggy of een peuterpakket. Net als op alle overige campings in ons aanbod kunt u op de Mini-Campers campings gratis een kinderbed of kinderstoel reserveren.

Geen borg en schoonmaakkosten

Op de campings waar een Canvas courier aanwezig is, betaalt u geen borg en schoonmaakkosten. Wij verwachten wel van u dat u de accommodatie bij vertrek bezemschoon en netjes achterlaat en het vuilnis opruimt. De Canvas courier zorgt er daarna voor dat de accommodatie in orde is voor de volgende gast.