Tieners

Boek met een gerust hart !
100% onbezorgd
  • Geen reserveringskosten
  • €99,- aanbetaling
  • Gratis omboeken
  • Covid-garantie
100% vertrouwen
  • Getraind personeel
  • Schoonmaak protocollen
  • Respect voor regelgeving
100% plezier
  • Waterplezier
  • Animatie & sport
  • Restaurants & supermarkten
+ Toon meer

Tiener camping, de naam zegt het al; een camping speciaal voor tieners waar zij zich kunnen uitleven onder leeftijdsgenoten! Even relaxen aan het zwembad, een potje voetballen of meedoen aan leuke activiteiten die de camping aanbiedt. De jonge pubers zitten in ieder geval niet stil tijdens de vakantie.

Campingactiviteiten

Tieners zijn nog net te jong om zelfstandig op vakantie te gaan of alleen thuis te blijven. Op de tienercampings van Canvas Holidays kunnen de tieners zich helemaal uitleven. Na een intensieve voetbalcompetitie of een wedstrijd in het zwembad is het tijd om uit te rusten in en gave hang-out waar ze binnen de kortste keren vakantievrienden hebben gemaakt. Zijn de kinderen niet opstap, pak dan deze momenten en geniet met elkaar van een mooie vakantie op een fijne camping!

Zwembaden
Een camping met zwemparadijs is natuurlijk wel een vereiste als je gaat kamperen met tieners. Ze kunnen in het zwembad duiken, een balletje overgooien of zich uren bezighouden op de glijbanen. Kies bijvoorbeeld voor een fantastische zwemparadijs op een camping in Frankrijk op op een camping in Italië.

Pretparken
Een kampeervakantie is eigenlijk niet compleet zonder een bezoekje aan een pretpark. Een aantal campings van Canvas Holidays liggen in de buurt van een pretpark, waar je met zijn alle veel plezier kan hebben tussen de houten achtbanen of de wild-water glijbanen!  Kijk bijvoorbeeld eens naar camping Altomincio Family Park. Dit is een camping in de buurt van een pretpark waar ze ook animatie aanbieden voor jong en oud! 

Tieners
Ook op vakantie kunnen ze niet op hun mobieltjes heen; alle avonturen die ze beleven op de camping moeten natuurlijk gedeeld worden. Op veel campings van Canvas Holidays is er toegang tot het internet of is er Wi-Fi beschikbaar waardoor ze hun vrienden op de hoogte kunnen stellen van een fantastische vakantie! Daarnaast kunnen zij hun vakantievrienden gelijk toevoegen op Facebook of Instagram. 


Alle campings zien
5 Campings gevonden
Zoek op de kaart Verberg kaart
 
Bekijk de accommodaties
 
Bekijk de accommodaties
 
Bekijk de accommodaties
Bekijk de accommodaties
 
Bekijk de accommodaties
Filters
Ligging
Sterren
Accommodatie
Meer filters
Categorie
Waterplezier
Meer filters
Activiteiten
Meer filters
Faciliteiten
Meer filters
Filters
Map
Terug (lijst)
Zoeken